# 0001 | Fabrica de vise/ spectacol

0001 | Fabrica de vise
Durată: 40’
Coregrafie: Simona Deaconescu
Compozitor: Rolf Ono
Compoziție vizuală: Codrin Iftodi
Performeri: Simona Deaconescu, Irina Ștefan, Alexandra Bălășoiu, Denis Bolborea, Răzvan Stoian, Cristian Hariga
Producător: Tangaj Dance Collective
Partener: Centrul Național al Dansului București

marți 04 octombrie, orele 19:00
Centrul Cultural Reduta

Biletele se pot procura de la Centrul Cultural Reduta și de pe www.biletebrasov.ro începând cu 21 septembrie.

Preț bilet: 20 lei.

Fabrica de vise este unul dintre cele mai populare spectacole ale colectivului Tangaj Dance în care performanța fizică extraoridnară a dansatorilor este dublată de imagini virtuale, siluete chroma distorsionate în negativ, raze X, cardiograme ale corpului în mișcare și un soundtrack psihotic cu scopul de a crea o imagine sinergică.

Fabrica de vise este populată de corpuri evoluate, alterate de boom-ul informațional. Muncitorii ei reacționează la senzații vizuale și auditive preluate din rețelele de socializare și televiziune, procesul lor cognitiv este industrializat iar visele lor personale devin o poveste colectivă. Cele 40 de minute de experiență senzorială îi prezintă într-un conflict marcat de dorința de a părăsi un sistem de îndobitocire în masă.

Spectacolul s-a jucat la Centrul Național al Dansului în stagiunile din 2013 - 2015, precum și în cadrul Romanian Dance Showcase prezentat de CNDB (RO), Ziua Mondială a Teatrului la Teatrul Magiar de Stat Cluj-Napoca (RO), Festivalul Filmului European găzduit de WASP-Working Art Space and Production (RO) și Downtown Dance Festival #33 New York (SUA).