# prolongație corporală prin gest mediat tehnologic

@ zilele dansului contemporan la Brașov, 1-9 oct 2016

prolongatie-corporala-prin-gest-mediat-tehnologic_01

Prezentare publică și workshop susținute de Cătălin Crețu
Lecture destinat publicului larg

miercuri 05 octombrie, orele 20.00
Centrul Cultural Reduta

Intrarea este liberă

Workshopul are ca tematică centrală prezentarea și explicarea unor posibilități de traducere interactivă a mișcării și a gesturilor în sunet și imagine, prin medierea noilor tehnologii. Pornind de la lucrările autorului, vor fi prezentate tehnici de control interactiv, în timp real, a unor procese audio-vizuale, iar publicul va fi invitat să participe activ, să ia contact, să experimenteze și să exploreze fascinanta lume a senzorilor.

Cătălin Crețu este compozitor, artist multimedia, cercetător științific și membru fondator al Centrului de Muzică Electroacustică și Multimedia al Universității Naționale de Muzică din București. Cătălin este recunoscut în afara țării pentru aportul său adus universului sonor interactiv. Lucrările sale au fost prezentate la București, Timișoara, Brașov, Cluj, Hamburg, Darmstadt, Bayreuth și Veneția.

Mai multe informații pe www.catalincretu.ro

Prezentarea face parte din proiectul turneu Corpuri in tranziție sprijinit de Centrul Național al Dansului București și de Forumul Cultural Austriac (Ambasada Austriei la București), proiect finanțat de AFCN - Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă pentru conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. Partenerii turneului: KunSTadt, Asociația Casa Plai - Ambasada Timișoara, Teatru FiX Iași, Asociația Reactor de Creație și Experiment Cluj-Napoca.